Nanbudo Dojo Heiwa

Uvjeti korištenja


Dobrodošli na web stranice Dojo Kaptol Heiwa čije Vam je korištenje omogućeno prema niže navedenim Uvjetima korištenja koja se primjenjuju na sve sadržaje i usluge web stranica www.nanbudo-heiwa.com (u nastavku: web stranice DKH).

Opći uvjeti korištenja


Korištenjem web stranica DKH smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i da ih prihvaćaju, u protivnom molimo Vas da napustite web stranice DKH. Sadržaj web stranica DKH koristite isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost, te se Dojo Kaptol Heiwa ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Autorska prava


Web stranice DKH polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, audio i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica DKH, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Od strane web stranica DKH ovlašteni ste pregledavati i preuzimati sadržaj objavljen na stranicama ukoliko nisu načinjene nikakve promjene bez pismenog odobrenja Dojo Kaptol Heiwa i ukoliko se materijali koriste u svrhu informiranja i za osobnu uporabu.

Pravo na promjenu sadržaja


Web stranice DKH zadržavaju pravo promjene i brisanja bilo kojeg dijela sadržaja na stranicama bez prethodne najave. Dojo Kaptol Heiwa nije odgovoran Vama niti trećim osobama za eventualnu štetu nastalu promjenama na web stranicama DKH, bila ona direktna, indirektna, slučajna, posljedična, povezana ili proizašla iz uporabe web stranica DKH.

Poveznice na druge web stranice


Web stranice DKH mogu sadržavati poveznice na druge web stranice. Dojo Kaptol Heiwa NIJE odgovoran za sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama ponuđeni, također NIJE odgovoran niti za sadržaj i proizvode koji su putem njih dostupni.
Poveznice koristite na vlastitu odgovornost i Dojo Kaptol Heiwa ne snosi nikakvu odgovornost nastalu njihovim korištenjem.

Promjene uvjeta korištenja


Dojo Kaptol Heiwa zadržava pravo promjene uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz tih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranicma DKH.


hachimaki

© Nanbudo dojo Heiwa 2014. Sva prava pridržana. Webdizajn: Zlatko Pleša