Učitelji

Leo Rafolt borilačkim vještinama bavi se od 1984. Bavio se, paralelno, sankukai karateom, judom i nanbudoom. Sudjelovao je na velikom broju međunarodnih seminara pod vodstvom različitih majstora borilačkih vještina (Tsukada, Kamohara, Ueshiba, Mochizuki), ponajviše pod vodstvom Yoshinaa Nanbua. Od 2006. predsjednik je Edukacijske komisije Svjetske nanbudo federacije. Dugi niz godina bio je međunarodni sudac u nanbudou i član svjetske sudačke komisije. Sudjelovao je na mnogim demonstracijama nanbudoa u Europi i Japanu. Radi kao profesor na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te kao gostujući profesor na mnogim europskim i japanskim sveučilištima. Intenzivno piše i objavljuje knjige o teoriji književnosti kulture, često i o japanskoj kulturi.


Danijel Čučman nanbudoom se bavi već petnaestak godina. Sudjelovao je na velikom broju seminara pod vodstvom Yoshinaa Nanbua te je u klubu zadužen za rekreativnu skupinu vježbača.


Arijana Ivošević nanbudoom se bavi od ranog djetinjstva. Sudjelovala je na velikom broju seminara pod vodstvom Yoshinaa Nanbua te na mnogim demonstracijama i natjecanjima u zemlji i inozemstvu. Studira na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.


Zlatko Pleša bavi se nanbudoom već petnaestak godina. Sudjelovao je na mnogim seminarima pod vodstvom Yoshinaa Nanbua. Zadužen je za web-stranice kluba.


Nenad Maraš borilačkim se vještinama bavi već dvadesetak godina. Sudjelovao je na velikom broju domaćih i međunarodnih natjecanja te seminara pod vodstvom osnivača nanbudoa Yoshinaa Nanbua. Bio je predsjednikom hrvatske nanbudo sudačke komisije i članom svjetske sudačke komisije. Po struci je ekonomist.


Ida Mokrović nanbudoom se bavi od ranog djetinjstva. Sudjelovala je na velikom broju seminara pod vodstvom Yoshinaa Nanbua te na mnogim demonstracijama u zemlji i inozemstvu. Natjecala se na europskim prvenstvima, međunarodnim i nacionalnim natjecanjima. Međunarodna je sutkinja. Studira na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu.


Petar Marković nanbudoom se bavi od ranog djetinjstva. Sudjelovao je na velikom broju seminara pod vodstvom Yoshinaa Nanbua te na mnogim demonstracijama u zemlji i inozemstvu. Natjecao se na mnogim nacionalnim i internacionalnim prvenstvima te osvajao niz medalja na europskim prvenstvima i međunarodnim turnirima. Studira na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.


Antonio Budim nanbudoom se bavi od ranog djetinjstva. Sudjelovao je na velikom broju seminara pod vodstvom Yoshinaa Nanbua te na mnogim demonstracijama u zemlji i inozemstvu. Dugi se niz godina natjecao i osvojio niz medalja na međunarodnim i nacionalnim natjecanjima, između ostalog i zlato na Europskom prvenstvu u Parizu. Međunarodni je sudac. Student je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.


Abdelkarim Al-Jabiri nanbudoom se bavi od ranog djetinjstva. Sudjelovao je na velikom broju seminara pod vodstvom Yoshinaa Nanbua te na mnogim demonstracijama u zemlji i inozemstvu. Nekoliko je puta bio eurospki prvak u borbama i katama. Studira na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.


Hrvoje Mlađenović nanbudoom se bavi od ranog djetinjstva. Sudjelovao je na velikom broju seminara pod vodstvom Yoshinaa Nanbua te na mnogim demonstracijama i natjecanjima u zemlji i inozemstvu. Studira na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.


Domagoj Keglević bavi se nanbudoom od djetinjstva. Sudjelovao je na mnogim seminarima pod vodstvom Yoshinaa Nanbua, u zemlji i inozemstvu.


Povratak na vrh

hachimaki

© Nanbudo dojo Heiwa 2014. Sva prava pridržana. Webdizajn: Zlatko Pleša